0

André Kuipers leest voor!

2 oktober 
16.00 uur
voor wie: kinderen tussen de 4 en 8 jaar
entree: €5,- (max. 1 volwassen begeleider per kind)
tickets koop je online, klik hier

Voorleesmiddag

André Kuipers komt naar Sonnenborgh! Bij de start van de Kinderboekenweek leest hij voor uit André het astronautje op zoek naar Laika, het prentenboek dat hij samen met illustrator Natascha Stenvert voor de Kinderboekenweek maakte. Natuurlijk kun je hem daarna al je vragen over de ruimte stellen!

Sonnenborgh organiseert deze voorleesmiddag samen met boekhandel Broese. Je kunt het prentenboek dus ook ter plekke kopen. En nog veel meer mooie kinderboeken. Broese richt een pop-up store in op Sonnenborgh. 

André het astronautje op zoek naar Laika

Help! Laika is er met een raket vandoor! Vinden André het astronautje en Valentina hun liefste hond ooit terug in dat grote heelal? Hoe komen ze daar eigenlijk zonder raket? Samen met Astromuis bedenkt het duo een slim plan waarvan niet alleen Laika heel blij zal worden…

Kinderboekenweek

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is: Reis mee. Bijvoorbeeld naar de ruimte. Logisch dus dat André Kuipers dit jaar het prentenboek van de Kinderboekenweek mocht schrijven. Samen met illustrator Natascha Stenvert maakte hij André het astronautje op zoek naar Laika.

Praktische informatie

De voorleesmiddag van André Kuipers is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Per kind kan er één volwassen begeleider mee. Zo kunnen er zo veel mogelijk kinderen naar André Kuipers luisteren. Het is i.v.m. de beperkte tijd niet mogelijk om je prentenboek te laten signeren, maar André Kuipers deelt wel vooraf door hem gesigneerde kaartjes uit. 

datum: 2 oktober 2019
tijd: 16.00 - 17.15 uur
entree: €5,- (kinderen/volwassenen)
locatie: Terreplein, Sonnenborgh - museum & sterrenwacht
tickets kopen: online via deze link