Naar hoofdinhoud
NEMO Huiskamerdialoog
NEMO Huiskamerdialoog
Activiteiten Activiteiten
Activiteiten Activiteiten

inspiratiesessie: Eerste hulp bij klimaatstress

28 september 2022
20.00 - 22.30 uur
gratis entree
vooraf aanmelden via deze link

Na twee jaar kamperen in je tentje in Nederland, wil je eindelijk weer op vliegvakantie. Maar je schaamt je om het aan anderen te vertellen. Wil je lekker lang douchen, maar vindt jouw partner dat niet goed voor het milieu? Twijfel jij ook weleens aan wat je nou echt kan doen voor een beter klimaat en ben je daar soms gestresst over? Of vind je het allemaal wel best zo?

In de Inspiratiesessie: Eerste hulp bij klimaatstress gaan we in gesprek over persoonlijke ervaringen met klimaatverandering. Houd je hoofd koel en ontdek samen met expert Jeanine Pothuizen hoe je het beste omgaat met emoties rondom het klimaat. De Inspiratiesessies worden georganiseerd door NEMO Kennislink. Dit najaar reizen zij naar verschillende locaties, waaronder Sonnenborgh.

Op 28 september ben je vanaf 19.30 welkom voor een kopje koffie. Om 20.00 uur starten we met het programma. We sluiten de avond af met een rondleiding door de sterrenwacht en een kijkje naar de sterren. Het programma is gratis toegankelijk.

Meld je van tevoren aan
logo utrecht 900

Utrecht 900

Huiskamerdialoog: eerste hulp bij klimaatstress is onderdeel van de Utrecht 900-programmering van Sonnenborgh ter ere van 900 jaar Utrecht.
Meer informatie over Utrecht 900 | Naar het programma-overzicht van Utrecht 900 op Sonnenborgh