Naar hoofdinhoud
Zaalhuur Zaalhuur
Zaalhuur Zaalhuur

Programma op maat

Het huren van een zaal kan altijd gecombineerd worden met extra programma, zoals een museumbezoek, rondleiding, mini-college, blik door de telescopen of een andere activiteit van Sonnenborgh. We denken graag mee over de mogelijkheden!

Sterren kijken in de sterrenwacht Sonnenborgh

Sterren kijken

Trakteer je gasten op het echte werk: sterren kijken! Je kunt voor je gezelschap een Sterrenkijkavond, Zon-programma of voorstelling in het planetarium (ook overdag) boeken. Leuk na een lange vergadering om de blik te verruimen of tussen de gangen door bij een besloten diner. Neem voor meer info en boeken contact met ons op. 

Uitleg bij de zonnespectrograaf van Sonnenborgh

Rondleiding

Boek met je gezelschap een rondleiding door het bastion en/of de sterrenwacht. Onze publieksbegeleiders vertellen je graag alle verhalen die de prachtige historische gebouwen rijk zijn. Meer interesse in een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld binnen de sterrenkunde? Ook dat kan. In overleg regelen we een rondleiding op maat.

Een lezing en demonstratie over kometen in de collegezaal van Sonnenborgh

Mini-college

Wil je je gasten wat meer verdieping geven? Sonnenborgh biedt mini-colleges over verschillende onderwerpen zoals sterrenstelsels, (exo)planeten, meteoren en kometen, de geschiedenis van Sonnenborgh etc. Bekijk hier ons vaste repertoire. Er is veel mogelijk! We denken graag met je mee

rookvrij

Sonnenborgh - Museum & Sterrenwacht is binnen openingstijden rookvrij.