Naar hoofdinhoud
Zaalhuur Zaalhuur
Zaalhuur Zaalhuur

Diner, borrel, feest

Dansen in een bastion onder de sterrenhemel? Dineren in een bibliotheek uit 1908? Een verjaardagsfeest in de tuin waar de eerste hortus botanicus van de Universiteit Utrecht was? Het kan op Sonnenborgh, een prachtige historische plek om samen te komen. Onze huiscateraar Qeet verzorgt graag je diner of borrel. Onimoni zorgt voor de perfecte aankleding.

Terreplein

Het Terreplein is de binnenplaats van het 16e-eeuwse bastion Sonnenborgh: een indrukwekkende en prachtig gerestaureerde ruimte onder de sterrenwacht. De metersdikke muren, de kazematten en het glazen dak waardoor je naar de koepels van de sterrenwacht en de hemel kijkt, zorgen voor een unieke sfeer. De ruimte biedt plaats aan 80 tot 100 personen. Aanwezig zijn een geluidsinstallatie, een lcd-scherm voor projecties/fotocollages/een knapperend digitaal haardvuur en wifi.

Bibliotheek

Met een kleiner gezelschap? De statige bibliotheek van het sterrenkundig instituut dateert uit 1909 en is heel geschikt voor borrels in een besloten en intieme sfeer. Voor een borrel of receptie biedt de bibliotheek plaats aan ongeveer 30 personen. In de bibliotheek kan gebruik gemaakt worden van een beamer, projectiescherm en wifi.

Catering Oud London verzorgt een borrel op het Terreplein van Sonnenborgh

Qeet

Wij laten de catering en aankleding bij zaalhuur graag verzorgen door een professional. Onze vaste partner is Qeet, een Utrechtse cateraar met liefde voor eten en drinken. Pure smaken van eerlijke producten met een potje passie en plezier. Duurzaamheid, no-waste en lokaal staan centraal en vind je terug in de producten, materialen en werkwijze.

 

rookvrij

Sonnenborgh - Museum & Sterrenwacht is binnen openingstijden rookvrij.

 

Meer informatie of een zaal reserveren?

 

Trouwen onder de sterren

 

Vergaderen in bastion, bibliotheek of sterrenwacht