0

Vergadering, seminar, lezing

Stijlvol vergaderen in de oorspronkelijke instituutsbibliotheek van de sterrenwacht. Een seminar of lezing op het Terreplein van het bastion of in de authentieke collegezaal van het sterrenkundig instituut. Sonnenborgh biedt volop gelegenheid voor kennisuitwisseling, op een plek met een lange wetenschappelijke traditie.

Bibliotheek

In de 19e-eeuwse bibliotheek van de sterrenwacht kun je in alle rust vergaderen. De statige instituutsbibliotheek behoort tot de mooiste in zijn soort en verleent een prettige beslotenheid aan besprekingen. Onze cateraar Catering Oud London verzorgt desgewenst koffie, thee, lunch en/of een afsluitende borrel in de ruimte. In vergaderopstelling is de bibliotheek geschikt voor maximaal 18 personen. Een beamer, projectiescherm en wifi zijn aanwezig.

Terreplein

Het Terreplein is de indrukwekkende binnenplaats van het 16e-eeuwse bastion, overdekt met een glazen dak. Het biedt plaats aan maximaal 120 personen. Koffie, thee, lunch en/of een afsluitende borrel kunnen verzorgd worden in de zaal. Het Terreplein is voorzien van een groot LCD-scherm voor presentaties, een geluidsinstallatie, een handmicrofoon op statief en wifi.

Collegezaal

De 19e-eeuwse collegezaal heeft een klassieke collegezaalopstelling en biedt plaats aan 37 personen. De gasten nemen plaats op de authentieke houten collegebanken, waar menig wetenschapper (waaronder volgens de overlevering Einstein) zijn eerste ideeën voor baanbrekend onderzoek opdeed. Aanwezig zijn een schoolbord, beamer, projectiescherm en wifi.

 

Meer informatie of een zaal reserveren?

 

Dineren, borrelen & feesten in bastion en sterrenwacht

 

Trouwen onder de sterren